2013 si mai departe


21 decembrie 2012 a fost o data mult asteptata, un moment in timp asupra caruia s-au facut foarte multe proiectii. Majoritatea indivizilor de pe planeta au avut o credinta referitoare la ce se va intampla la aceasta data: fie ca ne vom auto-distruge ca specie, fie vom fi victimele unui cataclism (si s-au speculat o varianta de posibilitati), fie vom fi martorii unei evolutii spontane sau a unei Ascensiuni (intr-o forma vizibila), fie... nu se va intampla nimic. Aparent, acestia din urma au avut dreptate.... si viata continua la fel mai departe...

In functie de asteptarile fiecaruia, reactiile au urmat in consecinta. Pot spune insa ca ca aproape toti au fost dezamagiti :)... Aceasta a fost starea care a predominat dupa 21 decembrie (Aproape pe toata durata lunii ianuarie s-a simtit o mare mare confuzie, ca stare la nivel de subconstient colectiv, si haos la nivel info-energetic. Era ca si cum toate frecventele erau disponibile si fiecare, la nivel individual, cauta sa re-pozitioneze in urma 'evenimentelor' din 21 dec. Acest 'efort adaptativ' dureaza in continuare, dar se pare ca unii au reusit deja sa fie mai stabili.) ... 

Cei care asteptau o evolutie spontana sau o schimbare majora in 3d sunt, probabil, cei mai deziluzionati. Multi invinovatesc promotorii acestor viziuni ca mincinosi (cu intentie) sau doar naivi si vanzatori de vise. Desigur, e doar reactia unei minti dezamagite care cauta sa invinovateasca (sa arunce responsabilitatea in alta parte)...

Ce nu se intelege, si ne scapa din vedere in mod repetat, este faptul ca NOI SUNTEM IMPREUNA CREATORII LUMII NOASTRE. Toate acele variante erau posibile, dar din ele doar una urma sa se actualizeze (materializeze), si anume cea care este cel mai mult imputernicita cu credinta noastra colectiva (rezultanta credintelor noastre insumate).

A spune ca cei care au previzionat o evolutie sau ascensiune spontana 'au gresit' este o mare neintelegere a mecanismului materializarii... si o neasumare a statutului de Constiinta constienta. Traducere: nu inseamna ca aceia au gresit, ci ca omenirea, ca si constiinta colectiva, nu s-a ridicat la acel nivel pt a materializa acea potentialitate. Era o viziune 'prea buna', insa nu imposibila. Mai mult, cei cativa constienti care au crezut (cu adevarat, adica au fost aliniati si la nivel subconstient cu aceasta posibilitate) nu au putut contrabalansa ne-credinta majoritatii. Iar cei care astazi sunt cei mai dezamagiti, sunt cei carora doar LI S-A PARUT ca ar crede, pt ca in interior au fost mereu sceptici. De unde observ eu, aceasta a fost marea masa a celor care se cred treziti, ceea ce a adus la rezultatul materializat: o lume aparent neschimbata (la nivel 3d).

E nevoie de mai mult decat dorinta mintii pt o schimbare... e nevoie de oameni care se transforma in profunzime, nu doar de schimbarea unei filosofii. Iar 'realitatea' consensuala ne arata ca aceasta masa critica de constiente creatoare inca nu a fost atinsa...

Ca atare, evolutia continua... Si se pare ca acesta este ritmul optim, in care schimbarile vor fi vizibile abia dupa cateva generatii. Ceea ce raportat la nivelul istoriei omenirii reprezinta o schimbare 'peste noapte', raportat la nivelul vietii unui individ este o schimbare lenta.

Sa nu uitam totusi ca suntem parte dintr-un plan mai mare, si chiar daca schimbarile nu sunt atat de rapide pe cat ni le dorim, ele se produc iar NOI suntem cei care le genereaza. Poate nu vom fi chiar noi (aceste individualitati) care vor culege roadele Raiului pe Pamant... dar sa nu uitam ca 'roadele' nu sunt pt noi (ca entitati separate) ci pt Intreg / Creatie, pt Gaia si Umanitate.

Frustrarea pe care o simtim, inclusiv eu, pt ca nu vedem inca semne clare a unei noi lumi, nu este decat expresia Constiintei din noi care ne sopteste ca NOI suntem aici  pt a face schimbarea, pt A CREA altceva (nu pt a fi serviti). Precum copiii, invatam sa ne ridicam... si sa stapanim tot mai bine mecanismul materializarii.

Suntem aici impreuna, si pana cand majoritatea nu va face transformarea la nivel individual, n-o vom vedea reflectata in exterior. Frustrarea face parte din faptul de a fi deschizator de drum, vizionar, de a merge inaintea altora, de a vedea directia indicata de Marele Jucator si de a o urma. (Vedeti si filmul "Cloud Atlas" care pare trist doar privit prin prisma istoriilor personale ale personajelor, dar care, privit in perspectiva vietilor care se intrepatrund intr-un sir nesfarsit, arata un joc mai inalt si o evolutie la care fiecare participa in fiecare moment, prin alegerile pe care le face. "Fiecare picatura conteaza.")

Asadar, 'calatoria' continua... Asa cum spune si Inelia Benz in mesajul de mai jos, e cazul sa ne scuturam si sa mergem mai departe...

Namaste, dragilor!
_____________________________

Ce? 2013? Orice ar urma

Copyright Inelia Benz ascension101.com / Sursa: newsletter-ul Ed. For You


Parerea mea despre decembrie 2012 nu a fost niciodata simpatizata si am avut parte de multa promovare pentru asta.
„O sa-mi cumpar floricele de porumb si o sa urmaresc ce se intampla”
„O sa fac cumparaturi pentru Craciun”
„Nu se va intampla nimic”
„Exista inca posibilitatea unei schimbari dramatice, dar Gaia nu o doreste si nici constiinta colectiva nu doreste asta”


Sa va spun adevarul si, dupa cum am afirmat inainte, aceasta perspectiva nu mi-a suras nici mie. Eu mi-am dorit mult, mult de tot sa ma trezesc in prima zi din 2013 si sa aflu ca toate razboaiele au fost anulate, saracia a fost eradicata, industria farmaceutica a fost eliminata din lumea afacerilor, darele chimice au disparut… si asa mai departe.
Aceasta perspectiva nu este noua, de cand am raspuns la solicitarea Sursei de a deveni persoana publica in 2010, am configurat pagina mea de Web, cu subtitlul „Ascensiunea personala si globala 2012-2017”.

Acesti ani sunt anii in care noi, drept constiinta colectiva umana, incepem sa ne ridicam nivelul vibrational personal si al speciei, suficient de mult pentru a atinge masa critica, efectul celei de-a 100-a maimute. In 2017, nu va mai fi necesar sa „spunem mai departe”, pentru ca toata lumea de pe planeta va avea acces instantaneu la informatie. Dupa aceea, va mai dura aproximativ doua generatii si jumatate, pentru a ne integra complet in Noua Paradigma.
Mda, doua generatii si jumatate nu este o perspectiva prea surazatoare de la mine.

Exista multi, multi oameni de pe planeta care au avut un salt si o expansiune enorma a constiintei, in decembrie trecut si acesta este un lucru bun! Acum ei sunt pregatiti sa inceapa sa lucreze, pentru a deveni custozii planetei.

Multi nu au simtit absolut nimic. Si, dintre acestia, multi sunt acum dezamagiti, se simt inselati si se intreaba cum de mai sunt inca razboaie in desfasurare, pe planeta.

Acesta este un semn ca acea persoana inca nu a iesit – si nu a iesit niciodata – din ciclul victima/agresor/salvator/martir. Acestia au asteptat ceva extern si, de asemenea, ca specia sa continue in directia respectiva.
Mass-media se inghesuie sa raspandeasca acest sentiment de dezamagire, sa raspandeasca frica si incearca sa forteze aprobarea, cat mai rapid posibil, a unor legi prin care sa ne cedam puterea.
Prin urmare, ce putem face? Ce urmeaza? Cum putem sa miscam lucrurile, in directia dorita?
Inainte de toate, sa realizam ca Noua Paradigma, cea de-a 5-a dimensiune sau oricum i-am spune, nu e un loc (fie in timp sau spatiu), ci e o creatie care incepe in interiorul fiecaruia dintre noi.

Ne ridicam nivelul propriu de vibratie, procesam toata negativitatea, infuzam realitatea si trupurile noastre cu Energia noastra Esentiala, Lumina si Iubirea Sursei.

ACUM este momentul in care incepe lucrul. Acum, cand nu mai exista date care promit gratificare instantanee sa ne distraga, acum putem incepe sa cream ceea ce ne dorim cu adevarat sa experimentam pe aceasta frumoasa entitate planetara, Planeta Pamant.
Daca sunteti obositi, iar eu sunt, luati-va cateva zile libere. Deconectati-va, pur si simplu, de la Internet, de la e-mailuri, canale de stiri si mergeti in tinuturi salbatice, cateva zile. Respirati, reconectati-va cu lucrurile bune, cu Gaia. Tot restul este doar o iluzie a confuziei. Apoi, conectati-va cu cinci persoane pe care le considerati a avea un nivel de vibratie foarte inalt. Fie ca va conectati cu ei, prin intermediul cartilor lor, blogurilor, retreaturilor sau ii cunoasteti personal, faceti din ei principalele voastre cinci relatii de pe planeta.

Cei cinci oameni cu care ne conectam cel mai mult in viata noastra de zi cu zi sunt cei cu care ne formam realitatea.

Inelia Benz

_____________________________________________

Mai jos sunt doua documentare mai recente, care ne mai scutura de naivitatea de a crede ca schimbarea va veni din exterior:

1. 2012: Marea Tranzitie - Un nou inceput  demonteaza teoriile apocaliptice si isteria creata de o anumita interpretare a calendarului Maya

2. La rascruce de drumuri - Durerile nasterii unei noi viziuni asupra lumii aminteste ca actuala criza reprezinta nasterea unei noi umanitati