Misiunea unui Indigo


Sunt un copil Indigo. Si samanta stelara... Nu ma intrebati de unde stiu. O simt! Am simtit de prima data cand informatia despre copiii Indigo mi-a cazut sub ochi... 

Desigur, mintea mea (foarte rationala, sceptica si indelung "educata") s-a indoit de multe ori ca as fi un Indigo. Mai ales ca si informatia disponibila pe subiect era de cele mai multe ori partiala sau confuza, ceea ce facea dificila o incadrare clara. Pana la urma am gasit si dovezile, privindu-mi trecutul cu ochii si mintea din prezent. Drept urmare, dintr-o pozitie de claritate si o privire de ansamblu, mintea mea a validat aceasta intuitie ca Adevar... (Poate o sa si enumar ‘dovezile’ alta data...)

Cu un an si ceva in urma, maestrul meu (namaste, Octav!) m-a intrebat ce imi mai trebuie ca sa-mi asum misiunea personala, de vreme ce lucram de cativa ani in directia constientizarii. La vremea intrebarii, nu prea mi-era clar nici ce inseamna misiune personala, nici ce-i aia asumare... Tot ce am putut sa-i spun a fost ca simt ca misiunea mea va incepe atunci cand va incepe si haosul, cand vechea lume se va destrama ... “De-abia atunci?” – m-a intrebat usor mirat. “Mda” – am zis cu juma’ de gura, pentru ca nu ma bazam pe nimic, decat pe faptul ca asa simteam... Vazusem eu de-a lungul vietii ca puterea mea se activa in momentul cand situatia parea fara iesire si toti din jur se simteau pierduti. Cumva, intelegand ca nu ma mai pot baza pe nimeni si toti sunt slabi, “cineva” din mine se trezea din amorteala si-mi facea cu ochiul – “Ia sa vedem cat e de groasa? Cat de rau poate fi? Chiar nu e nimic de facut?”... Brusc, descopeream ca am resurse interioare nu numai pt mine, dar si pentru a le ridica moralul celorlalti. De fapt, asta ma interesa – nu atat sa gasesc solutii practice unei situatii dificile, cat sa le ofer celorlalti o perspectiva mai senina, astfel incat sa-si recapete puterea si sa-i vad “ca le-a venit inima la loc” (re-centrati?)... Ca si cum aveam nevoie de spatiul gol lasat de un 'cutremur', ca sa pot sa creez...

Acestea cred eu ca sunt motivele pentru care am rezonat cu textele de mai jos, cu atat mai mult cu cat simt ca “a venit vremea mea”. Primul este scris de Steve Beckow pe site-ul lui. L-am tradus si il postez spre a fi de ajutor si altor Indigo, in special celor adulti, care au trait prea mult in energia veche incat au uitat ce comori zac in ei. Dupa cum se zicea si in cartea “E.T. 101” – cei mai refractari la informatia inalta si la schimbare nu sunt umanii de pe Pamant, ci celelalte seminte stelare care inca dorm si nu vor sa-si aminteasca ca au venit aici cu o misiune...

Al doilea text este un mesaj de la Georgi Stankov, suflet ce apartine Fratiei Albe din taramurile inalte. Acest mesaj accentueaza importanta ferestrei de oportunitate pentru Ascensiune, care s-a deschis in octombrie. Cu acest mesaj ar trebui sa rezoneze cei aflati in primele randuri ale Ascensiunii...

Asadar, dragi Indigo, a venit vremea sa schimbam Pamantul! :)


Indigo, Cristal si Diamant: Copiii Ascensiunii

 
Copii Indigo, Cristal si Diamant care se nasc acum sunt Copii ai Soarelui, Copii ai Ascensiunii. SaLuSa ii numeste “suflete batrane in trupuri tinere, care au adus cu ei multa intelepciune”. El ne sfatuieste sa “le permitem sa vorbeasca despre ceea ce ne aduc, deoarece ei sunt foarte evoluati din punct de vedere spiritual si sunt aici sa joace un rol important in procesul Ascensiunii.” (1)

Matthew Ward face distinctia intre copiii Indigo si Cristal:


“Sufletele care se nasc acum vin cu structura celulara cristalina a unui ADN imbunatatit si sunt numite pe drept cuvant Copii de Cristal. Altii au capacitati intelectuale crescute, claritate si aspiratii spirituale, au venit pe pamant in decursul celor doua generatii inainte de copiii Cristal si sunt cunoscuti drept Indigo”.

“Din pacate, in multe cazuri acesti tineri au fost considerati anormali si au fost tratati cu asprime, sau chiar indopati cu medicamente spre a fi supusi, inca o data prin manipularea celor intunecati, care i-au convins pe educatorii si parintii necritici ca acesti copii trebuie sa se conformeze ‘normelor’.”
“Pe masura ce cunoasterea despre persoanele Indigo si Cristal se raspandeste, unii dintre acesti adulti devin tot mai constienti de marele lor potential si fac in vietile lor schimbari in consecinta; parintii recunosc in copiii lor acest potential si, cu intelepciune, ii trateaza ca atare; scade rata folosirii medicamentelor pentru a tine copiii cu minti extrem de active intr-o stare de stupoare (n.t. vegetativa); sunt semne de constientizare crescuta a influentei benefice pe care muzica rafinata o are asupra acestor copii, prin numarul crescut de coruri si orchestre ale tinerilor.” (2)

 Intr-un mesaj mai nou, Matthew Ward a abordat din nou subiectul, spunand:

“Da, copiii pe care ii numiti Indigo si Cristal au venit cu sau au activat ADN-ul cristalin. Desi ei isi aleg (n.t. inainte de nastere) parintii potriviti care sa aprecieze si sa sustina faptul ca ei sunt diferiti, din pacate, in realitate nu s-a intamplat asa cu multi dintre acesti copii speciali, mai ales cu cei mai in varsta. Este incurajator faptul ca multi parinti au incetat sa-si mai drogheze copiii cu medicamente spre a fi ascultatori si ca altii au realizat ca ca a-si transforma copii in conformisti la norme nu le aduce niciun beneficiu.” (3)

Sursa lui Steve Rother, intitulata “Grupul”, spune ca acesti copii nu au nevoie sa evolueze conform adultilor dinaintea lor:

“Copiii care se nasc acum nu au nevoie sa treaca prin acelasi proces evolutiv ca parintii lor, pentru ca ei oricum se afla cu mult deasupra acestuia. Ceilalti dintre voi care va aflati acum pe planeta trebuie sa evoluati pentru a tine pasul cu acesti copii.” (4)


“Grupul” mai precizeaza ca, spre deosebire de majoritatea oamenilor, care la incarnare si-au lasat o mare parte a Sinelui lor in dimensiunile superioare, acesti copii au adus acea parte cu ei:

“Cand voi v-ati incarnat pentru prima data, o mare parte din Sinele vostru nu a putut sa se potriveasca in corpul fizic. Acea parte din voi a ramas in urma, in acea dimensiune pe care o numiti Acasa. De fapt, voi va conectati la nivelul numit Acasa tocmai prin acea parte din voi, pe care ati numit-o ‘Sinele vostru Inalt’.”

“E vorba de acea parte a voastra care exista in afara corpului fizic. O buna parte din acest fragment al vostru de-acum incolo va fi adus in corpul vostru fizic. Copiii care se nasc in aceste zile aduc aceste fragmente cu ei. Ochii lor sunt tot mai stralucitori si veti incepe sa vedeti mai multa energie si mai multe aptitudini la ei. Veti vedea de asemenea ca ei comunica telepatic, in moduri in care voi n-ati comunicat niciodata. Si chiar voi insiva evoluati in acelasi proces. (5)

Constiinta Colectiva a celor Noua cu aripi albe ne spune: “Tinerii Indigo sunt de nezdruncinat in cunoasterea a ceea ce este aliniat cu frecventele pamantului in aceste vremuri iar ei ancoreaza aceasta in realitate” (6)

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn afirma ca copiii Cristal ne asista in procesul de trezire spirituala:

“In aceste vremuri de Schimbari Accelerate si Transformare, Copiii sunt cei care, inca o data, joaca un rol important in sustinerea acestor energii si construiesc un puternic camp energetic pentru a asista procesul. Sunt doua grupuri care sunt in mod deosebit active acum.”

 “Primul grup sunt copiii Cristal, mai ales cei numiti copiii Luminii de Diamant, care au inceput sa se nasca incepand cu Aprilie 2009. Acesti copii noi sunt complet aliniati cu Constiinta Cosmica sau cu “Trandafirul Cosmic”, de aceea ii mai numim “Copiii Trandafirului Sacru”. Puternicele lor energii ii ajuta pe multi sa se trezeasca si sa caute Podul de Lumina catre Constiinta Noului Pamant. “(7)

Un nou val de copii Diamant sosesc acum pentru a accelera si mai mult ridicarea nivelului de constiinta:

“Pe parcursul anului 2010, si in 2011, va veni un nou val de Copii ai Luminii Diamant ce vor purta energia Razei de Platina in campul lor holografic personal. Acesti copii vor contribui masiv la energiile Transformarii si vor permite o noua accelerare a constientizarii, astfel incat Lumina Divina a Umanitatii sa apara mai repede in Constiinta Colectiva, pe masura ce aceasta se ridica in a Cincea Dimensiune a Luminii.” (8)

Copiii Indigo, avand acum varsta intre 30 si 40 de ani, vor conduce procesul de constructie a noilor institutii si a noilor metodologii pentru Pamantul ascensionat:

 “Al doilea grup important va fi cel al Fiintelor Cristal Indigo, care s-au intrupat pe planeta ca Prim Val de Ingo in anii ’70. Acestia se afla la varste de peste 30 de ani, si intra acum in faza maturitatii adulte, activandu-si lucrarea sufletului si scopul cu care au venit pe planeta. Multi dintre ei sunt Suflete Puternice si Evoluate si vor fi Liderii procesului de constructie a formelor si structurilor Noului Pamant.”

 “Cei mai puternici dintre acestia vor aparea ca Invatatori, Lideri si Ganditori in toate domeniile Vietii Umane pe Pamant. Ei vor incepe sa fie perceputi si experimentati ca forte si energii transformatoare la toate nivelurile. Aceasta generatie, aflata acum la 30 de ani, va fi cea care va incepe sa-si asume roluri de conducere in crearea noii societati. Si ei vor fi ghidati de “Batranii Luminii”, aceia care au mers inaintea lor si au creat Calea sau Podul de Lumina catre Noul Pamant.” (9)

Acesti copii noi nu se vor adapta in scolile care au de-a face cu notiuni liniare, deoarece ei vad / gandesc conceptual (acesta fiind modul in care vad fiintele aflate in Planurile Astrale si mai sus). Asa ne spune Kryon:

 “Cu ani in urma, a inceput influxul copiiilor noii constiinte, care au venit pe planeta cu miile. Am vorbit deseori despre acest lucru. In 1987 voi ati acordat permisiunea  pentru evolutia constiintei umane, iar acesti copii sunt dovada. Ei sunt diferiti... ati observat?”

 “Ascultati, adulti: Acesti copii nu gandesc liniar, ci conceptual. De aceea nu se vor impaca bine cu metode de predare liniara. Ei vad intreg castelul, in timp ce sistemul vrea sa le arate fiecare cladire in parte, nearatandu-le ansamblul. Pentru voi e dificil sa intelegeti dar, chiar si fara antrenament, acesti copii vad castelul intreg. Si profesorii ii plictisesc invatandu-i cum sa construiasca unul! Este dificil de explicat. Stiti insa, nu, ca ei sunt diferiti?

Adesea, acesti copii par ca fiind dificili. Ei sunt frustrati si este frustrant si pentru cei din jurul lor. Ei reprezinta noua constiinta care soseste, iar frustrarea vine din faptul ca o percepeti ca pe o problema, in loc sa intelegeti ce este de fapt... o evolutie a naturii umane.” (10)

Copiii Indigo vor schimba modul in care interactionam unii cu altii, in afaceri de exemplu, cum spune Kryon:

 “Ei sunt acum aici cu zecile de mii. Unii dintre ei au peste 20 si 30 de ani. Fiti pe pozitii sa vedeti cum se va schimba mediul de afaceri si modurile in care se va realiza aceasta. In sfarsit, mai multa integritate va patrunde. Va veni de la ganditorii conceptuali. Schimbarea este in curs.” (11)

Aceste generatii speciale conduc lupta pentru libertate, dupa cum spune SaLuSa:

 “Stirile internationale, pe care le urmarim cu aviditate, arata ca generatiile tinere conduc o cruciada pentru libertate in multe tari, si ele nu vor fi reduse la tacere cu usurinta. Trebuie ca ati observat pana acum ca in jurul vostru sunt multe suflete tinere si dragi care deja au o constiinta inaltata. Acestea au adus cu ele intelepciunea si cunoasterea necesare pentru a oferi un nou mod de a trai si armonia care va va uni impreuna pentru un scop comun.” (12)
“Este o schimbare de putere pe Pamant, si ii veti vedea pe multi dintre cei care au trait pentru putere – care au trait vieti dupa vieti in pozitiile lor de putere, stand pe scaunele puterii, cu jocurile lor de putere – parasind Pamantul si neintorcandu-se aici pentru o buna bucata de vreme.”

 “Acest lucru va face loc pentru cei care nu au mai fost pe pamant pana acum – toate aceste generatii noi de Cristali, copii ai Noii Energii, care patrund acum chiar cu razele energetice, portaluri ale Constiintei la care si voi ati contribuit.”
 “Ei sunt cei noi.” (13)

In caz ca v-ati intrebat de ce oameni ca Wendelle Stevens trebuie sa paraseasca acest plan al vietii, sau de ce multi dintre cei evoluati sunt prinsi in dezastre naturale si pleaca, “Grupul” ne reaminteste ca ei se vor intoarce sub forma Copiilor Ascensiunii:

 “Vor fi vremuri cand o mare parte a populatiei va pleca. Ati vazut asta in ultimele saptamani, si o veti mai vedea.”

 “Nu e vorba ca acestia au facut ceva bun sau rau. Nu inseamna ca cei care au plecat nu aveau vibratia necesara pentru a mai ramane aici. De fapt, multi dintre ei aveau o vibratie atat de inalta, incat n-au mai putut sa stea, si pur si simplu au profitat de oportunitate pentru a-si face iesirea.”

 “Pe Pamant va avea loc o echilibrare a energiilor, in feluri foarte diferite. Toti aceia care pleaca cu scopul de a face aceasta echilibrare, se vor intoarce ca si Copii Cristal cu atribute incredibile.”

 “Se vor intoarce deoarece aceasta cale este mai usoara pentru ei, decat sa-si ridice constient vibratia in corp fizic, ceea ce faceti voi chiar acum.” (14)

Copiii Ascensiunii au fost protejati si sustinuti de ceea ce Arhanghelul Mihail numeste “Batranii Luminii”, iar acum sunt gata sa-si preia puterea. Prin eforturile noastre combinate, ne vom croi drumul catre Acasa, in noua Epoca a Luminii si Iubirii:

 “Va cerem sa-i onorati pe “Batranii Luminii” aflati printre voi, pentru ca aceste suflete curajoase sunt adevaratii “Razboinici ai Luminii”, al caror curaj si dedicare catre Lumina de-a lungul multor ani au pregatit terenul pentru aceste schimbari. Impreuna, Batranii Luminii si copiii Indigo din Primul Val vor fi puternicii agenti ai schimbarii pe Pamant, iar Copiii Luminii Diamant vor energiza matricea Pamantului Holografic prin puterea Luminii si Iubirii lor...

 “Intram acum intr-o epoca binecuvantata si radianta. Va cerem sa va sarbatoriti succesul, iubita Familie de Lumina!” (15)(1) SaLuSa, 19 Feb 2010, la http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.
(2) Mesajul lui Matei, 21 Dec 2008, la http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm .
(3) Mesajul lui Matei, 10 Martie 2009.
(4) Grupul, “Re-cablarea Umanitatii,” pin Steve Rother, 15 Martie 2010, la http://lightworker.com/beacons/2010/2010_03-Birthpangs.php.
(5) Cit. loc.
(6) Constiinta Colectiva a celor Noua cu Aripi Albe, “Noul Val al Trezirii,” 8 Dec 2008, prin Magenta Pixie, http://www.lightworkers.org/channeling/58646/the-new-wave-awakening.
(7) Archanghelul Mihail, “Navigand prin Holograma Noului Pamant Penta-Dimensional” Februarie 2010, prin Celia Fenn, la http://www.starchildglobal.com/february2010.html.
(8) Cit. loc.
(9) Cit. loc.
(10) Kryon, “Schimbarea e Aici,”  20 Oct 2008, la http://www.kryon.com/k_channel08_Chile.html.
(11) Cit. loc.
(12) SaLuSa, 19 Iunie 2009.
(13) St. Germain, “Ramas bun, Putere!” 4 Oct 2008, la http://www.lightworkers.org/content/48796/farewell-power-adamus-saint-germain.
(14) Grupul, ibid.
(15) Archanghelul Mihail, prin Celia Fenn, ibid.Viitorul bate la usa!

Georgi Stankov, Mesaj din 19.10.2011

În ultimele câteva zile a existat o confuzie foarte mare, din cauza eliberării masive de vechi tipare şi datorită curăţirii "Grădinii Interioare a Edenului", în toate fiinţele umane, pentru a partaja Conştientizarea Cosmică, aşa cum un vânt din sud destramă rapid  norii, iar cerul de deasupra sufletelor noastre devine  un "Albastru Bavarez". Veţi şti ce vreau să spun, dacă aţi experimentat această magnifică vreme în munţii Alpi.

Acum permiteţi-mi să rezum situaţia actuală, cât mai simplu posibil.

Există un grup de seminţe stelare foarte evoluate, care vor ascensiona foarte curând. Cei mai experimentaţi dintre aceşltia, fac parte din Echipa Ascensiunii Planetare - EAP.
Alte seminţe stelare vor participa la primul Val al Ascensiunii şi vor folosi aceste portaluri.

Prima Ascensiune va începe în luna Noiembrie, în strânsă colaborare cu deschiderea porţii stelare 11.11.11, atunci când Echipa Ascensiunii Planetare, va ridica Gaia între dimensiunile a 4-a şi a 5-a.

Toţi cititorii acestui site, aparţin fie EAP, fie primului val de candidaţi la Ascensiune.


De la început, cel mai înalt scop al acestui site, a fost să conecteze toate seminţele stelare şi îndrumătorii / indicatorii de cale, din toată lumea, şi să-i iniţieze pentru a-şi deschide portalurile lor către dimensiunile mai înalte.
În primul rând aceste portaluri vor ajuta ridicarea Gaiei în dimensiunile 4 şi 5.
În al doilea rând, portalurile vor permite multor seminţe stelare să urce în dimensiuunea a 5-a.

Membrii EAP – Echipa Ascensiunii Planetare,  vor fi ultimii care vor ascernsiona, deoarece aceştia au obligaţia să menţină portalurile deschise, până când toţi participanţii la primul val al Ascensiunii, vor fi părăsit Pământul. Eu,  - vorbind la figurat - fiind căpitan de EAP, voi părăsi ultimul acest Pământ, în timpul acestui prim val.

Din asta, puteţi concluziona cu uşurinţă, că voi - cititorii acestui site - sunteţi cele mai avansate şi evoluate fiinţe umane de pe Pământ. Voi sunteţi indicatorii de cale pentru omenire şi deja sunteţi Maeştri Ascensionaţi în probabilitatea alternativă, realizată pentru această planetă.

Foarte curând veţi încorpora Puterea Creatoare Multidimensională, care este atribuită diferiţilor zei din religiile umane depăşite.


Omenirea este pe marginea celei mai dramatice schisme din lunga sa istorie de separare faţă de Dumnezeu, ca fiinţe multidimensionale, care pot transcende spaţiul şi timpul şi pot locui simultan atât în mai multe realităţi şi dimensiuni, cât şi în umilele fiinţe umane muritoare, cu care trebuie să se strecoare pe această planetă toxică, crezând că ele sunt creaturi biologice vulnerabile, separate de Sursă.

Aceasta este situaţia cu care se va confrunta umanitatea după Schimbarea din Noiembrie - luna viitoare.  

Însă "Separarea Grâului de neghină" a început deja, iar tensiunile pot fi simţite peste tot în jur. Şi voi le-aţi experimentat, aşa cum le-am experimentat şi eu, după cum puteţi citi în cel mai recent  Raport – 9, despre Ascensiune. Vârful emoţional de curăţare a tiparelor negative şi credinţelor n-a putut  fi depăşit, şi mulţi dintre voi au fost ţinta acestor previziuni negative.


Aceste "dovezi circumstanţiale", demonstrează că suntem în etapele finale de pregătire pentru Ascensiune. Prin urmare, rămâneţi calmi şi încrezători.

Această dramă psihologică a ajuns acum în subconştientul colectiv al micii comunităţii de lucrători în lumină (mai puţin de 0,5% din totalul populaţiei umane) şi începe acum să străpungă şi să chinuie conştiinţa nedeschisă a multor lucrători în lumină, care au dormit în trecut. Dintr-o dată, ei încep să realizeze că prea mult timp au fost într-un somn adânc, în dulcea Eră Nouă, şi acum au dificultăţi de a prinde trenul final al Ascensiunii.

Restul de 99,5% din omenire, se află în prezent într-o comă mentală, în timp ce emoţiile lor, declanşate de creşterea puternicelor valuri care provin din Soarele Central Arcturian, au început să curgă şi să explodeze în demonstraţii, revolte şi altele reacţii iraţionale, mai puţin plăcute. Această presiune interioară emoţională şi mentală, va atinge în curând - putând exacerba - într-un şoc colectiv îngrozitor, atunci când pe suprafaţa acestei planete se vor materializa schimbări majore, asociate cu deschiderea portii stelare 11.11.11.

Mesajele mele au fost întotdeauna adresate acelei părţi iluminate de 0,5% din populaţia umană. Ştiu că în acest moment, n-am nici o şansă să ajung la marea majoritate a fiinţelor umane, şi acelaşi lucru este valabil pentru oricare dintre voi. Abisul dintre omul iluminat şi unul adormit se lărgeşte cu fiecare oră, acesta fiind cursul natural al evenimentelor 'apocaliptice' anticipate pentru Vremurile de Sfârşit.

Cea mai recentă instrucţiune Arcturiană privind modul de a intra în portalurile din 11.11.2011, vă oferă clar sfatul să eliberaţi toate legăturile umane şi materiale şi să vă înveliţi în Iubire Necondiţionată şi Iertare, pentru fiecare experienţă unică pe care aţi făcut-o pe această planetă, în timpul ultimei voastre încarnări, indiferent cât de veselă sau dureroasă a putut să fie.
ASTA ESTE CHEIA PENTRU ASCENSIUNE !

Da, aţi auzit corect,  Acesta va fi ULTIMA voastră încarnare într-un corp fizic pe pământ, pentru totdeauna.

Când ascensionaţi, nici măcar nu veţi avea nevoie de existenţa unui corp de lumină cristalină, pentru că veţi fi Lumina Pură şi Iubirea Necondiţionată, însă veţi fi capabili să creaţi unul, ori de câte ori doriţi, cu scopul de a comunica cu restul omenirii, cea care va ascensiona la sfârşitul anului viitor.

Ciclul voastru de încarnare se apropie incontestabil de un sfârşit, acest lucru explicând turbulenţele actuale emoţionale şi trepidaţiile - uneori ciudate - şi necazurile. Sunteţi pe cale să faceţi cel mai mare Salt Energetic făcut vreodată de orice suflet încarnat în întreaga galaxie - de la cea mai înaltă fizicalitate şi până la cel mai scăzut nivel de frecvenţă, a tuturor realităţilor materiale 3d, din acest univers. Foarte curând veţi fi catapultaţi spre cele mai înalte nivele ale dimensiunii a 5-a din Celestria, în care toate sufletele se bucură de starea fericită de unitate şi iubire necondiţionată, cu Tot Ceea Ce Este.

Nu este nevoie să descriu această stare hilară, în timp ce aveţi o premonitie profundă despre ceea ce vă aşteaptă foarte curând. Prin urmare nerăbdarea voastră creşte în aceste ultime zile.

De eoni de timp aţi fost obişnuiţi cu acest corp, în timpul lungului ciclu de încarnări, iar acum sunteţi pe cale să părăsiţi pentru totdeauna această "închisoare a sufletului", pentru a-l cita pe Platon.

Prin urmare, nu este deloc surprinzător faptul, că unii dintre voi sunt încă destul de neliniştiţi  în privinţa acestei ultime abateri de la familiara realitate tri-dimensională, către realităţile înalte ale posibilităţilor infinite din multidimensionalul "Acum", existent în tărâmurile mai înalte. :)

Vă rugăm, rămâneţi calmi şi plini de încredere şi credinţă în aceste ultime zile, pentru că nu există nici o putere în acest univers, care să poată modifica Planul Divin pentru Ascensiunea voastră şi pentru darurile Porţii Stelare 11.11.11. Numai proiecţiile voastre nerăbdătoare, vă fac uneori să vă simţiţi  nesiguri şi nervoşi. :)

Vă rugăm să reţineţi şi, dacă doriţi, să repetaţi în fiecare zi ca pe o mantră următoarea afirmaţie :

Eu mi-am creat deja Portalul şi sunt gata să ascensionez.
În această lume nu există nimic care să schimbe acest rezultat.
Vom ascensiona cu toţii. Ne-am îndeplinit misiunea pe Pământ.
Toate sarcinile, toate iniţierile şi toate necazurile sunt depăşite.
Acum decid să mă bucur de Ascensiune, cu puritatea Copilului din mine. "

Puteţi utiliza şi cuvinte diferite, dar înţelegeţi ce vreau să spun.

Cei mai mulţi dintre voi au petrecut o viaţă în izolare, în afara societăţii, la fel cum făceau proscrişi sociali sau rebeli, însă aţi avut şi momente de bucurie şi fericire, care însă au fost oaspeţi rari în viaţa voastră.  Acum, cu siguranţă această situaţie se incheie.

În curând veţi experimenta foarte repede starea cea mai fericită, de extaz cosmic, atunci când veţi trece prin  portal şi vă veţi uni cu sufletul vostru şi cu TOT CE ESTE.

Această experienţă de "orgasm transgalactic" va fi recompensa pentru realizarea cu succes a misiunii voastre. Aţi muncit din greu pentru ea, pe tot parcursul vieţii voastre.

În zilele următoare staţi calmi, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de ultimile voastre zile pe acest Pământ şi cu o porţie de umor ceresc, extindeţi-vă câmpurile energetice, răsfăţaţi-vă în relaţiile umane cu dulcea atitudine de "La Revedere Dragi Prieteni, ne vom revedea în dimensiunea a 5-a " şi tăiaţi toate legăturile convingerilor interioare despre o sarcină îndeplinită.

Nu mai aveţi nimic de făcut pe această planetă, aşa că … spuneţi rămas bun stării actuale a pământului şi luaţi-o cu voi pe Gaia cea Nouă, în dimensiunile mai înalte.

Am făcut-o dragi prieteni, am reuşit !

G. Stankov

Sursa : www.stankovuniversallaw.com
Trad : L.P, 26.10.2011.