2012 - Anul puterii


Iata ca a sosit si mult-asteptatul an 2012! Enorm de multe proiectii s-au facut asupra lui; de la extrem negativ (dezastre, apocalipsa) la extrem pozitiv (inaltare, iluminare in masa etc) tot spectrul este acoperit. Ce va fi insa... vom trai si vom vedea. Sau, mai bine zis, va fi cum vom crea noi... in parteneriat cu Sursa!

Ce cred eu despre 2012 si ce intuitii am

In primul rand, nu cred ca vom fi martorii vreunei apocalipse sau unui dezastru major. Cred insa ca vor mai fi conflicte si dezastre locale, deoarece reprezentantii vechii paradigme bazate pe dominatie si control nu vor ceda usor. De altfel, am simtit din luna decembrie 2011 o intensificare a negativitatii pe planeta. Am simtit ca reprezentantii actualei ordini mondiale isi concentreaza energia pentru a suprima lumina emergenta. (Senzatia mea este ca e vorba de un atac energetic puternic din astral si pe care lucratorii in lumina l-au simtit ca reintoarcere a unor frici, frustrari, vechi programe pe care le credeau depasite. Eu una am devenit atenta cand am observat ca nu pot sa-mi accesez mentalul la capacitatea obisnuita, ca nu pot sa ma gandesc la concepte abstracte. De asemenea, n-am putut sa meditez si sa citesc. Faptul ca toti cei cu care am intrat in contact s-au plans de stari proaste, atat cei constienti cat si cei inconstienti, coroborat cu un overview pe care l-am facut asupra stirilor internationale care au bombardat cu negativitate, ma fac sa cred ca e un atac concentrat, atat la nivel 3D cat si 4D. Acesta a survenit pe fondul anesteziei / relaxarii / neatentiei maselor cu ocazia sarbatorilor.) Un nou razboi mondial ar fi exact ceea ce Illuminati si-ar dori, din moment ce acesta ar declansa un mare val de frica / furie... cu care ei s-ar hrani.

Mai cred ca frecventele vibrationale vor continua sa creasca, ceea ce ne va obliga sa ne continuam 'munca' de purificare / vindecare si aliniere cu planul divin. Datorita acestor cresteri vibrationale va creste presiunea in indivizi, fortandu-i pe multi sa aleaga alinierea sau disparitia din planul fizic. Cred ca insesi structurile create de oameni, dintre care multe au fost serios zdruncinate in 2011, vom continua sa se destrame. In principal sistemul economic va deveni foarte instabil, iar toate solutiile de carpeala vor ceda rand pe rand. Aceasta va contribui la trezirea unora care inca mai atarna de sistem, indemnandu-i sa caute solutii alternative. Altora, care dorm inca, nu le va veni sa creada nici cand sistemul va fi complet la pamant.

Acest climat de insecuritate ii va motiva pe unii sa-si asume puterea, in timp ce pe ceilalti ii va duce la disperare / depresie.

Cred ca lucratorii in lumina isi vor continua 'lucrarea', pentru ca de la ei va veni schimbarea. Energia feminina se reintoarce si tot mai multi vor constientiza ca reintegrarea femininului (inima, emisfera dreapta a creierului) este solutia pentru a readuce armonia pe planeta. A trai din inima si a onora viata in toate ipostazele ei va deveni calea pentru tot mai multi.

Intuitia imi spune ca anul 2012 va fi un an al asumarii responsabilitatii si puterii pentru creatia noastra. Centrarea in interior si crearea de la nivelul glandei pineale ii va ajuta pe cei constienti / treziti sa treaca cu gratie prin haosul restructurarii 'realitatii' consensuale.

Simt, de asemenea, ca in acest an ni se cere mai multa impamantare si ni se pune in vedere sa ne onoram corpul fizic. De multe ori caile spirituale tintesc exclusiv catre spirit si ignora aproape complet vehiculul fizic. Caile ascetice si spiritualitatea traditionala a focusat pe spirit, tocmai pentru a-l ajuta pe om sa iasa din iluzia densa a materialitatii. Dar aceasta a fost doar o reductie metodica, cu rolul de a readuce spiritul in atentie. Lucrurile stau altfel acum. Noul nivel al constiintei ne arata ca trebuie sa existe echilibru si armonie, ca trebuie sa integram contrariile spre a depasi dualitatea.

Cred ca in acest an neglijarea corpului fizic, fie datorita hipnozei mintii, fie datorita unui obiectiv asa-zis spiritual, va avea urmari semnificative, chiar parasirea planului fizic. Trebuie sa ne amintim ca misiunea lucratorilor in lumina nu este sa fuga din acest plan, ci sa aduca lumina aici si sa creeze raiul pe pamant. A invata sa ne ascultam si sa ne iubim corpul este o lectie spirituala importanta!

Preiau mai jos un mesaj de la Lee Harris, deoarece are o perspectiva asupra anului 2012 asemanatoare cu a mea. Mesajul e in engleza, netradus.

Namaste tuturor!


Intre timp circula pe FB un filmulet cu un mesaj din partea printesei Kaoru Nakamaru a Japoniei, in care vorbeste despre experienta sa spirituala legata de saltul in Constiinta pe care il vom face impreuna cu Planeta Pamant in luna decembrie a acestui an. Avand in vedere ca este un mesaj de la varful piramidei, care se coroboreaza cu informatiile venite din alte surse, il preiau si eu aici. Nu prea cred in teoria celor 3 zile de intuneric... dar vom vedea.

Oricum, printesa Nakamaru ne indeamna si ea sa ne indreptam atentia catre divinul din inima noastra, sa ne purificam mintea si trupul, sa indepartam tot ce este intunecat, astfel ca lumina Sursei sa ne umple fiinta, pentru ca numai asa vom putea sa ne pregatim pentru intrarea intr-o noua etapa a vietii pe planeta. 

Mesajul a fost transmis in 2 ianuarie 2012 in cadrul unei conferinte si este in engleza.