Portalul 11/11/11


Pentru ca se apropie data de 11 noiembrie 2011 si noi ne pregatim pentru acest important eveniment energetic, am ales doua materiale cu care am rezonat si care aduc clarificari asupra acestui portal. Nu voi comenta nimic, stiind ca semintele stelare si Lucratorii in Lumina vor intelege oricum mesajul. Imi permit doar sa fac sublinieri in textele originale. Va dorim sa fiti complet deschisi pentru acest download al codurilor Sursei, din moment ce el va modifica radical structura fizica, ADN-ul, perceptiile si experientele fiintelor de pe pamant, avand drept urmare schimbarea intregii vieti de pe planeta!

Arhanghelul Mihail-Codurile Renasterii

Prin Celia Fenn

http://gyna74.blogspot.com/2011/11/arhanghelul-mihail-codurile-renasterii.html

"Preaiubită Familie a Luminii, data la care ne referim va fi un moment deosebit în transformarea Planetei Pământ, reprezentând inaugurarea Noului Pământ și punerii bazelor Epocii de Aur a Păcii și Iubirii. Sunteți în prajma deschiderii Porții Stelare notificată cu11/11/11, și care se va întâmpla pe 11 noiembrie 2011. Acesta reprezintă un "Moment Cosmic" al Trezirii Globale şi al Unităţii, şi coincide cu momentul în care "Codurile de Lumină" sau "Codurile Cosmice" ale renașterii vor fi introduse în rețeaua Cristalină a Pământului.

Introducerea Codurilor Renașterii va accelera și mai mult frecvenţele Hologramei Pământului, pregătind reconectarea sistemului la al 7-lea nivel de Conștiință, prin care planetei i se va deschide calea spre Inima Divină și Conștiința Multidimensională.

Este într-adevăr un moment de mare bucurie şi de sărbătoare! Vă aflați pe prima pagină a interesului general, atât ca ființe individuale cât și ca civilizație planetară. Marea Trezire a intrat în linie dreaptă! Aceia dintre voi care sunt gata vor deveni călăuzele omenirii care se pregătește să pășească pe Noul Pământ. Deoarece Pământul este pregătit să acceadă în dimensiunea a 5-a, omenirea învață cum să se conecteze la Conștiința Unității și cum să-și urmeze planeta. Cu fiecare zi ființele umane angajate în proces înțeleg din ce în ce mai bine că sunt entități aparținând Marii Familii Universale în care domnește pacea și iubirea.

Preaiubită Familie a Luminii, noi celebram împreună cu voi acest moment înălțător al trecerii voastre spre înaltele vibrații. La sfârşitul anului 2010 ne-am bucurat că Pământul a făcea un pas mare pe calea ascensionării, când s-au pus bazele saltului în noua dimensiune și părăsirea vechii structuri tridimensionale. În acel moment, toate prezicerile și temerile privind „ sfârșitul timpului” au căzut și planeta a fost aliniată la calea renașterii umane și edificării Noului Pământ. Un alt moment foarte important a fost în luna august 2011, când s-a deschis Poarta Leului, prin care planeta a fost conectată la fluxurile celei de a șasea dimensiuni, care definesc starea de abundență. Până la acel moment Pământul nu a avut acces la acest tip de fluxuri energetice, fluxuri care până atunci fuseseră blocate de vechea matrice a planetei.

De atunci, aceia dintre voi care erau gata, au ancorat aceste energii din "Liniile Trandafirului" în rețeaua lor cristalină și s-au putut conecta la meridianele energetice care transportă Conștiința Christică Cosmică din Inima Divină în Inima Planetei.

La deschiderea portalului 11/11/11, aceia dintre voi care sunt programați a deveni ghizi și îndrumători pentru omenire, vor putea ancora energii caracteristice celei de a șaptea dimensiuni, unde se află Conștiința Maeștrilor Ascensionați. Ei vor deveni nu numai maeștri în cunoașterea tuturor realităților dar vor integra, de asemenea, măestria spirituală şi înţelepciunea, care îi va pregăti pentru roluri noi, ca administratori şi gardieni ai Noului Pământ. Tot ei vor deveni depozitarii realităților Noului Pământ. Această conexiune va însemna sfârşitul dogmelor religioase pe care le-au creat oamenii încă din antichitate, pentru a fi folosite ca mijloce de control al celor mulți și mijloc de îmbuibare pentru prelați. Energiile celei de a 7-a dimeniuni vor clarifica relația Om-Dumnezeu, care din totdeauna ar fi trebuit să fie una directă, nu prin intermedierea bisericii. Lucrătorii în Lumină vor deveni, de asemenea, ghizii și profesorii celor care le-o vor cere și care au nevoie de asistență, adică cei care se vor afla la începutul călătoriei care-i va desprinde de cea de a treia dimensiune.


Codurile Renașterii

Iubiților, pe măsură ce se apropie de 11/11/11, deveniți tot mai pregătiți pentru a primi Codurile Renașterii. Ele sunt coduri ale Luminii care vor activa și vor energiza procesele de renaștere de pe planetă. Codurile Renașterii cuprind pachete de informații cosmice și instrucțiuni trimise de Cea mai Înaltă Sursă Divină pentru a ajuta ființele umane să se trezească și să-și accelereze evoluția. Codurile Renasterii sunt modalități de decriptarea informațiilor Sursei cuprinse în fluxurile energetice care acum ajung pe Pământ. [Nota C.M.: reamintesc că pentru a fi înțelese corect, informațiile cuprinse în fluxurile luminoase emise de Sursă, trebuie să parcurgă mai multe etape de reconversie. Astfel, informația plecată de la Cea Mai Înaltă Sursă – Creatorul, ajunge, în ordine, la Logosul Cosmic, Logosul Universal (Dumnezii universurilor; logosul universului nostru este Melchizedek), Logosul Galactic (pentru galaxia noastră, Melchior), Logosul Solarital (pentru sistemul nostru solar, Helios și Vesta), Logosul Planetar (pentru sistemul nostru planetar, Buddha), fiind recepționată și înțeleasă pe planetă în primul rând de ființele cele mai evoluate (Lucrătorii în Lumină) care vot face munca de informare și îndrumare a oamenilor obișnuiți. Deși sunt mai multe trepte de decodificare, din cauza vitezei extraordinar de mari, informația se recepționează de destinatar în timp real (aproape instantaneu). Cu aceiași rapiditate circulă informațiile și în sens invers].


Aceste coduri au și menirea de a vă ajuta să vă creșteți capacitatea de a acumula Lumină precum și să vă modificați structura ADN, pentru a reveni la structura originală cu care ați fost înzestrați, dar pe care, de-a lungul veacurilor, prin liber arbitru sau rău îndrumați de forțele întunericului, ați depreciat-o.

În plan mai general, Codurile Renașterii vor afecta fiecare aspect al vieții de pe Pământ, în conformitate cu posibilitățile și facilitățile oferite de noua matrice (grid, filtru) redimensionată și modificată (Nota C.M.: de către echipele lui Hatonn și Kryon) pentru a corespunde dimensiunii a 5-a. În principiu, la baza vieții, omul va pune Iubirea, Pacea, Abundența și Adevărul.

Preaiubită Familie a Luminii, toate preparativele de facilitare a trecerii planetei și a ființelor umane angrenate în procesul pășirii pe Noul Pământ, din dimensiunea a 5-a, au în vedere și pregătirea conștiinței pentru a corespunde celei de a 6-a vibrații. Vechiul sistem bazat pe inechitate socială, sărăcie, minciună, poluare etc., va rămâne o amintire urâtă atât pentru Gaia (sufletul Pământului) cât și pentru umanitatea care va ajunge în Epoca de Aur.
Aceste schimbări se vor naște din frustrările și haosul pe care le vedeți acum în jurul vostru. Aceia dintre voi care au venit pe Pământ, în această viață, pentru a-și aduce aportul la crearea Noului Sistem Economic și Social, vor simți nevoia de a se implica în acest proces, în diverse forme, deoarece vor înțelege esența codurilor care li se vor induce în minte. Sufletul lor îi va indemna să acționeze pentru edificarea noii societăți umane.


”Puntea Curcubeului” şi rolul ființelor Indigo și Cristaline, în intervalul 11/11/11 -12/12/12.

Există un grup de ființe umane care formează generația Indigo și de Cristal, care vor avea un rol foarte important, în această perioadă extrem de densă în ceea ce înseamnă schimbarea. Iniţial, munca lor a fost de a oferi un impuls pentru Marea Trezire şi transformarea planetei, prin sisteme de impulsionare specifice în care s-au avut în vredere ființele umane netrezite spiritual. Acești sosiți pe Pământ în ultimele generații sunt Ingeri Umani și au sarcina activării Codurilor Luminii din ADN-ul ființelor umane, pentru ca efectul de trezire să se producă.


Unii dintre cei care formează acest grup (al deșteptătorilor) au ajuns sau vor ajunge în posturi de decizie unde vor putea acționa mai eficient pentru accelerarea procesului de înalțare colectivă și stabilizarea Noului Pământ. Familia oamenilor Indigo și de Cristal va forma, la nivel de suflet, "Puntea Curcubeu" în Noua Realitate. În marea lor majoritate, ei sunt tineri sub 40 de ani, și vor forma avangarda novatoare care va propulsa noile idei în tehnologie, economie, în relațiile sociale etc. Ei au venit ca semințe stelare pentru a schimba mentalitățile, gândirea oamenilor și starea planetei.


Odata ce "Puntea Curcubeu" (de idei şi concepte noi) va fi stabilizată, veți trece la modul multidimensional de existență, pe întreaga planetă instaurându-se un model existențial care va avea la bază pacea și prosperitatea în societatea umană. La această stare de lucruri se va ajunge în scurtul interval dintre 12 și 21 decembrie 2012 . În aceste 9 zile se va face alinierea Inimii planetei la Inima Cosmică, întâmplându-se practic o resetare a tuturor programelor vechi și încărcarea celor noi.

Mulți dintre voi veți constata că intrați în noul an (2013) complet schimbați în ceea ce privește gândirea, emoțiile și sentimentele. Dar modificarea nu va fi doar în ce privește spiritul și intelectul (mintea) dar și corpul vostru fizic, pe care-l veți constata reîntinerit, fortificat și complet sănătos. Veți trece cu adevărat printr-o "nouă întrupare". Până la acel moment, mari transformări se vor produce în trupul vostru fizic, mental și emoțional (Nota C.M.: aceasta însemnând că va crește numărul spiralelor ADN și vom trece de la structura moleculei de carbon la cea de cristal).


Portalul 11/11/11

Preaiubita Familie, din noiembrie 2009, când s-a inaugurat Noul Pământ, până la 11 nov. 2011, ați fost ghidați de energiile Porții Stelare a Trandafirului. Aceasta a urmărit activarea chakrei coroanei ființelor umane și alinierea ei la centrele corespondente Solar, Galactic și Cosmic. Apoi, la solstițiul din 2010, am activat Chakra Steaua Sufletului şi Chakra Steaua Pământului, care v-au permis o bună împământare și integrarea mai depliună a noilor energii. (Nota C.M.: în această perioadă au fost activate încă trei chakre ale ființei umane, majoritatea dintre noi având acum activate nu 7 ci 10 chakre). Ultimele trei chakre ajută ființa umană să se deschidă spre planurile multidimensionale.


La această a doua poartă, din 11/11/11, Pământul însuşi se va alinia și conecta la liniile cosmice, acțiune prin care planeta va fi reintegrată creației universale și va reveni la destinul ei cosmic, în care predominantă va fi Energia Christică.

Preaiubiților, aceasta înseamnă că Pământul va deveni Planetă Sacră, în care predomină Lumina lui Hristos, Iubirea Neconditionata Divină și în care nu se vor mai găsi forțe ale întunericului. Practic, aceasta înseamnă că Pământul și Oamenii de pe el nu vor mai putea fi agresați sau deturnați de nici-o forță cosmică rău-intenționată. Totodată, planeta va fi total apărată față de orice eveniment cosmic distructiv (cum ar fi, de ex., coliziunea cu corpuri cerești). (Nota C.M.: vom trece deci, în totalitate, sub aripa ocrotitoare a Divinității). În noua Realitate nu se vor putea dezvolta decât IUBIREA, PACEA și ARMONIA.

Să întâmpinăm cu totală acceptare și bucurie deschiderea Portalului 11/11/11, cel mai important eveniment înainte de 12/12/12. "



Urmatorul este un text primit acum cateva zile prin intermediul newsletter-ului editurii For You. In el, Jamye Price face analiza energetica si astrologica a lunii noiembrie. Vom regasi aceleasi idei ca mai sus, dar intr-o abordare ceva mai accesibila. De aceea cred ca acest text va fi mai usor de digerat de catre cei nefamiliarizati cu channeling-urile sau perspectivele infoenergetice.


Energiile lunii noiembrie


Un mesaj de la Jamye Price (ii multumim Anei Nicolai), 31 octombrie 2011  

Trecerea în revista a lunii octombrie
Foarte multe s-au intamplat în luna octombrie, aceasta fiind în mod evident o luna de evolutie. Cu siguranta ca protestul global la adresa purtarii injuste, a coruptiei si inselatoriei a devenit o miscare în sine (va multumesc, fiinte Indigo!). Exista doua schimbari energetice importante, care au fost puternice în octombrie. Mintea care se afla în slujba existentei bazate pe inima si o schimbare în energia Masculina Divina. Poate ca ati remarcat trancaneala mentala. Focalizarea a reprezentat munca. Nu numai ca a existat o trancaneala mentala, dar si un sentiment de neliniste, care a facut ca sentimentul de Pace Launtrica sa fie mai trecator. Cu toate ca ar fi usor sa spunem ca am receptionat, în mod empatic, sentimentele colective, este vorba de fapt despre mai mult decat atat. Mi se arata imaginea Stancii profetiei Hopi [Stanca profetiei este un bloc de stanca din Rezervatia tribului Hopi din Arizona, pe care este gravat un desen ce infatiseaza drumul vietii lumii noastre. n.tr.], in care capetele oamenilor sunt separate de corpurile lor. Alinierea cu aceasta tranzitie se refera la Trairea Adevarului vostru si la crearea realitatii voastre, mai curand din inima, decat doar din minte. In octombrie, Lucrarea noastra intru Lumina a fost sa ne consolidam propriul sistem intern de perceptie si participare, astfel incat inima sa conduca, iar mintea sa ne sustina existenta conectata, plina de compasiune si constienta. Acest lucru necesita discernamant, analizare si alegere facute mai degraba din inspiratie si potential, decat numai din intelect. În noiembrie vom simti mai multa pace launtrica, pe masura ce eliberam multa frica, obisnuinta si eschivare.

Schimbarea din energia Masculina Divina e legata de existenta bazata pe inima. La sfarsitul lunii octombrie, Masculinul Divin a trecut la mai multa ingrijire. Aceasta reprezinta o realizare importanta! Fiecare dintre noi gazduieste energia Divina masculina si feminina, indiferent de sex. Pe masura ce Masculinul Divin din interior se aliniaza cu ingrijirea mai substantiala, se va schimba si modul în care toti ne dirijam energia, atentia, in care „protejam si oferim” si inter-relationam. Cu toate ca revenirea continua a energiei Feminine Divine are loc de mult timp, desigur ca acest lucru urma sa aiba un efect asupra energiei Masculine Divine, intrucat cele doua sunt interconectate în fiecare dintre noi. Ajustarea din octombrie va contribui la o ingaduinta mai mare, în loc de fortarea schimbarii, doar prin intermediul actiunii. Pe masura ce patrundem intr-un echilibru nou, ceea ce putem categorisi ca fiind unul sau celalalt, devine o oglindire naturala a amandurora. Atunci cand oamenii se simt mai linistiti in interiorul lor, interactioneaza intre ei cu mai multa compasiune si cu mai putina frica, cu mai multa autenticitate si cu mai putina manipulare. Vedeti acest lucru reflectat in schimbarile globale ce au loc. Mentineti-va claritatea, Revarsati-va Iubirea, hraniti reteaua Vietii cu alegerea voastra.




Trecerea în revista a lunii noiembrie

Aceasta va fie o luna extraordinara, de schimbare favorabila. Avem un aflux puternic de energie 11/11 si sprijin astrologic, ce continua ciclul de integrare si limpezire. Ca Lucratori intru Lumina, vom avea mai multa claritate si ne vom simti mai bine cu natura Acum, a creativitatii. Asteptati-va ca miracolele sa aiba loc zilnic si remarcati-le atunci cand se petrec, astfel incat sa le ancorati în intelegerea voastra. Sincronicitatea inseamna faptul ca fiinta voastra este aliniata cu Fluxul vostru Divin. Fiti în asteptarea ei, pentru ca ea este insusirea voastra naturala de a fi functionali


In noiembrie, vom procesa în mod diferit Lumina, intr-un mod mai Holistic/Intreg (scris în mod intentionat Wholistic). Mi-a fost aratata o viziune despre centrul Soarelui care se schimba în octombrie. El emite acum o frecventa diferita. Mi-au fost aratate curcubee de Lumina, ce interactionau cu al treilea ochi (glanda pineala). Ele aratau ca percepem si alegem în mod diferit, datorita acestei lumina solare, insemnand ca receptionam si transmitem, avand o mai mare intensitate a Luminii, în timpul acestor vremuri de crestere a fortei colective si de transformare. Mi-a mai fost aratata o viziune despre modul în care o frunza primeste Lumina, din toate directiile in mod simultan, ca sa ni se aminteasca ca acest lucru nu este un fenomen propriu celui de-al treilea ochi, ci o transformare a ceea ce colectivitatea este pregatita sa traiasca. Sunteti gata sa va luminati calea in multe directii? Iubiti fara frica.

 

11.11.11

Acest portal da impresia de absolvire a unei scoli. Energia Inaltarii devine evidenta pe multe niveluri, atunci cand observam lumea din jurul nostru. Va aduceti aminte cand ati devenit constienti prima oara? A fost absolut extraordinar! Ca si cand a inceput o lume cu totul noua! Apoi, viata voastra a inceput sa se fragmenteze. Toti au trebuit sa invete cum sa se realinieze cu Adevarul fiintei lor, intr-o lume care nu il intelegea sau nu il sustinea. Si toate astea, în timp ce eram FOARTE obositi! Vechile noastre tipare nu se mai potriveau, parand ca noi eram singurii pentru care karma era o afurisita – si totusi, clipele de conectare au facut ca totul sa merite.

11.11.11 da impresia de bagare în priza/conectare a sustinatorului nostru, trezind, prin urmare, masele la un nou nivel. Compasiunea pentru procesul de trezire va face posibil ca acest proces sa le fie usor maselor de oameni, la fel cum predecesorii au facut pentru noi. Sprijinul 11.11.11 se simte galactic, patrunzand ca doi curenti de energie, prin coloana centrala a corpului – în mod interesant, aratand ca un 11! In octombrie, am inlaturat mai multe linii temporale vechi decat as putea prezenta aici, insa o linie temporala majora a fost manipularea religioasa, datand din vremea Egiptului antic, care a evoluat mult de-a lungul anului (si inainte, intensificandu-se in 2011). Primavara araba reprezinta o manifestare fizica a acestui lucru, insa am avut o alta eliberare în octombrie, astfel ca va fi interesant sa vedem cum va ajunge ea la un punct culminant. V-ati gandit vreodata ca veti trai ziua in care sa ii vedeti pe egipteni defiland în fata Ambasadei SUA din Egipt, ca sa ceara o purtare corecta pentru americani, prin miscarea Occupy din Oakland? Aceasta este noua lume a unimii si compasiunii, care este faurita. Mentineti acea energie curcubeu, ce alimenteaza reteaua schimbarii cu Iubire.

In centrul portalului 11.11.11 se afla afluxul de energie ce inaugureaza Serviciul Adevarat pentru mult mai multi Lucratori intru Lumina, pe masura ce o mai mare parte din masele de oameni se trezeste. Acest potential energetic reprezinta portalul vostru spre plenitudinea care stiti ca trebuie sa fiti, cea pe care o vedeti reflectata în potentialul Tuturor Fiintelor. Lumina Iubirii se intrupeaza. Va ridicati deasupra abisului Libertatii Adevarate si Sublime, dar stiti totusi ca – asa cum se intampla cu orice fel de libertate – trebuie sa alegeti. Alegerea voastra este catalizatorul care va initia participarea voastra la Viata, ca o Fiinta Sublima, Fidela Sinelui – si, prin urmare, Fidela Intregului. Acest lucru imbraca foarte multe forme. Cei mai multi dintre voi stiu acum ca, oriunde va aflati – fie ca e vorba de locatia geografica sau de ceva legat de locul de munca – va indepliniti rolul de Lucrator intru Lumina. „Munca “ voastra este sa ramaneti fideli fata de voi insiva, sa ii tratati pe ceilalti cu compasiune si sa fiti un exemplu al curajului de a Iubi – chiar si in timpul incercarilor – aceasta noua lume ce se naste.

Atunci cand studiem numarul 11, observam oglindire pura. 1 care oglindeste un alt 1. Este numarul starii de Maestru, din multe motive. Este Sinele, inteles atat de clar, incat Intregul este inteles ca în afara Sinelui si în interiorul Sinelui; Adevarul Intreg al vietii pe Pamant. Separarea si Unimea sunt tabloul Intreg – nu doar separarea observata in forma. Atunci cand sunteti intr-adevar confruntati cu reflexia formei, priviti dincolo de simpla suprafata a reflexiei. Aici va accesati calitatea de Maestru, intrucat percepeti, în mod profund, ceea ce exalteaza Intreaga Viata. Deveniti fiintele suverane care ati fost menite sa fiti, în timp ce magnetismul Pamantului si re-evolutia voastra biologica sustin faurirea noii lumi. Puterea voastra este in alegerea pe care o faceti, iar aceasta alegere este centrul creatiei voastre. Ceea ce inainte parea un obstacol, acum este inteles ca fiind un exercitiu. Sunteti invitati sa mergeti mai departe. Aceasta este energia lui 11.11.11. Sprijinul soseste, inspiratia devine mai clara, iar aptitudinile voastre co-creative multidimensionale sunt amplificate, datorita bunavointei voastre de a va concentra. Bucurati-va de calatorie!


Astrologia lunii noiembrie

Pe 9 noiembrie, Neptun intra în miscare directa in Varsator, dupa ce a devenit retrograd in Pesti, pe 3 iunie. Am vorbit luni de zile despre importanta acestei alinieri. Este codul 3, 6, 9 ce arata amplificarea spiralei vietii, iar 11 ne cheama spre gloria noastra totala. Semnifica Era Pestilor, care ii cedeaza locul Erei Varsatorului. Este renuntarea la energia separarii, dominarii si inselaciunii, ce a fost amplificata de evenimentele din 11 septembrie 2001. Este sincronizarea acestei eliberari, exact inainte de 11/11, intrucat am fost pregatiti prin intermediul provocarilor acestei alinieri.

Pe 10 noiembrie avem Luna Plina in Taur. Intrucat am revarsat lumina asupra adancurilor legaturii noastre emotionale cu Intreaga Viata, în energia puternica a Scorpionului, Taurul ne ofera o solutie favorabila, care intensifica viata în planul fizic. Suferinta este doar o optiune, chiar daca, uneori, viata e o provocatre. Scorpionul ne ajuta sa interactionam cu viata, în mod curajos si scoate la iveala ceea ce noi am ascunde, intrucat Taurul linisteste calatoria. Pe masura ce luminam umbra, nu mai suntem legati de ea, eliberandu-ne de suferinta. Astfel, Scorpionul transcende limitarile fricii si zboara liber, asemenea unui vultur. In iunie, am inceput tripla eclipsa puternica, ce a initiat atat de multe lucruri! In noiembrie avem reflexia ei. Retineti ca zodia Gemeni este implicata în eclipsele din perioada 2010-2012. La nivel colectiv, ne rezolvam dualitatea, comunicarea noastra Intreaga si echilibrul nostru inima/minte. Pe 24 noiembrie avem o eclipsa de Soare, pe Luna Noua in Sagetator, in timp ce in luna iunie am avut o eclipsa de Luna în Sagetator. Si, doar în gluma, Mercur devine retrograd in Sagetator, tot în acea zi (24.11-13.12). In noiembrie, trecem la actiuni în folosul Intregului, comunicand (nu doar verbal) cu curaj, clar si total, fapt ce conduce cu timpul, la rezultate favorabile pentru toti cei implicati. Ramaneti centrati in inima. Mai multe despre eclipsa in Gemeni, in decembrie


Sumar

În general, noiembrie este mai degraba constructiv. Avem multa sustinere si chiar ceva usurare fata de agitatia lunii octombrie. Cu toate acestea, miscarea este necesara. Suntem chemati sa ne pastram curajul si hotararea în timpul schimbarii – iar acesta este, de fapt, un loc foarte bun în care sa te afli. Atunci cand Stiti cine sunteti si va Cunoasteti Puterea Luminii si Iubirii, nu evitati si nu atacati. Observati si alegeti. Asta inseamna intelepciune în actiune. Lasati alegerea Iubirii sa va arate drumul si veti fi uimiti de ceea ce urmeaza. Aceasta este energia lui 11.11.11 – Exaltarea. Lumina contine intreaga gama a curcubeului, chiar si dincolo de ceea ce putem vedea. Cunoasteti-va Sinele si Cunoasteti rezultatul viitor al incercarilor din zi – progresul. Bucurati-va ca Lumina voastra a scos la iveala ceea ce odata a fost ascuns si ramaneti concentrati pe un viitor luminos. Sunteti deja acel viitor, Acum.

Jamye Price http://spiritlibrary.com/jamye-price

Copyright: © 2005-2011 Jamye Price,
www.CrystallineSoulHealing.com Toate drepturile rezervate. Sunteti liberi sa impartasiti acest material, în folos ne-comercial, în forma completa si neschimbata, alaturi de toate aceste informatii privind copyright-ul.